INFO

AJANKOHTAISTA

Kakkuapaja ei ota enää heinäkuulle enempää tilauksia. Elokuussa on vielä jonkin verran vapaata kakkutilauksille, mutta elokuun viikonloput alkavat olla jo täynnä. Heinäkuussa en vastaa työpuheluihin, vaan toivon yhteydenottoja whatsapissa tai tekstiviestillä. Viesteihin vastaamisessa tulee heinäkuun ajan olemaan viivettä.

TILAUKSEN NOUTAMINEN

Tilaukset maksetaan noudettaessa joko käteisellä tai pankkikortilla. Pankkikorttia käytettäessä laskutetaan maksutapalisä 1€. Muistathan käteisellä maksaessasi tasarahan. Annan kuitin maksun yhteydessä. 

Tuotteet ovat noudettavissa kotileipomostani Limingan Okkosenrannasta sovittuna aikana, osoitteesta Kurjenjalka 4. Helpoin tapa löytää perille on kirjoittaa Google Maps-sovellukseen: Kotileipomo Kakkuapaja, jolloin Maps ohjaa sinut suoraan pihaan.

Navigaattori ei aina löydä Kurjenjalka 4 -osoitetta, tai saattaa ehdottaa virheellisesti Limingan keskustaa, joten jos sovelluksesi ei jostain syystä löydä Kakkuapajan kotileipomoa, löydät perille näillä ohjeilla:

Navigoi Ojanperänkankaan koulua kohti. Käänny ennen koulua Okkosenrannan suuntaan kyltin mukaisesti. Tie kulkee aluksi Raahentien suuntaisesti, mutta kaartuu kohta vasemmalle. Aja 1-2 kilometriä kunnes vasemmalle kääntyy Kurjenkello -niminen tie. Käänny sinne. Tulet liikenneympyrään, josta vasemmalle kääntyy Kurjenjalka. Käännyttyäsi sinne näet toisena vasemmalla valkoisen puutalon, numero 4.

Tuotteet hyväksytetään noudettaessa asiakkaalla, ja tämän jälkeen palautukset eivät ole mahdollisia.

KAKKUJEN KULJETUS

Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla, paitsi siinä tapauksessa jos ostat kuljetuksen. 

Kakut tulee kuljettaa suorassa esim. peräkontissa tai lattiatilassa, ei auton penkillä. Myöskään kakun sylissä pitämistä ei suositella, koska ihmisen lämpö lämmittää kakkua, ja kakkuun voi tulla helpommin vaurioita kuin sen ollessa tasaisella alustalla. Siirräthän kakun auton peräkonttiin/lattialle niin, että kakku pysyy koko ajan suorassa. Kakun mennessä kallelleen koristeet saattavat tipahtaa tai siirtyä vääriin paikkoihin, sekä kakku voi keikahtaa laatikon reunoja vasten ja vaurioitua.

Suosittelen ajamaan kohtuullista nopeutta, koska se auttaa välttämään äkkinäisiä käännöksiä ja äkkijarrutuksia, joiden aikana kakku saattaa vaurioitua. Ajathan kakkua kyydittäessäsi varoen hidasteiden ja töyssyjen yli.

Korvausta vastaan voin myös kuljettaa tuotteet suoraan kotiisi Limingan ja Kempeleen alueella. Kuljetuksen hinta on 10-30€.

TILAUKSEN TEKEMINEN

Tietäessäsi päivän, jolloin tarvitset kakkuja tai muita leipomotuotteita, kannattaa tehdä varaus heti. Tilauksen tarkkaa sisältöä voidaan tarkentaa myöhemmin, kunhan kerrot varauksen yhteydessä arviosi juhlien vierasmäärästä ja tilaamiesi kakkujen lukumäärän. Osa viikonlopuista voi olla täynnä jo kuukautta, pariakin aiemmin, joten kannattaa varmistaa oma paikkasi ajoissa. Arkitilaukset onnistuvat yleensä nopeammalla aikataululla kuin viikonlopun tilaukset.

Sunnuntaisin leipomolla ei tehdä tilauksia. Sunnuntaijuhlien tuotteet noudetaan lauantain puolella, ja tuotteiden päällystys ja koristeet mietitään sen mukaan, että ne pysyvät hyvänä tarjoiluun saakka. Kermakakut suositellaan noudettavaksi samana päivänä, kuin ne tarjoillaan. Kakun täyte saattaa yön aikana päästää väriä kermaan.

Ilmoitathan seuraavat asiat tilausta tehdessäsi: kakun koko (henkilömäärä), mahdolliset pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet, ruoka-aine -allergiat ja -rajoitteet, koristelutoiveet sekä ajankohta milloin kakku noudettaisiin (mielellään juhlapäivänä tai edellisenä päivänä). Halutessasi liitä mukaan kuva kakun koristelusta. Kakun hinta määräytyy kakun koon, raaka-aineiden ja kakun tekoon käytettävän ajan perusteella.

Huomioithan, että pelkät kyselyt eivät ole varauksia.

Valmistan myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös maitotuotteita, viljoja ja pähkinää. Valmiissa tuotteessa voi olla jäämiä niistä.

TILAUKSEN PERUUNTUMINEN

Tilauksen peruuttaminen ilman kuluja onnistuu vielä 10 vuorokautta ennen sovittua noutoa. Tätä myöhemmissä peruutuksissa asiakkaalta laskutetaan jo hankittujen tarvikkeiden hinta ja kohtuullinen korvaus jo tehdystä mahdollisesta työstä tilausta varten.

Jos Kakkuapaja joutuu perumaan tilauksen pakottavista syistä (esim.sairastapaus), peruuntumisesta ilmoitetaan heti kun se on mahdollista. Tällaisissa tilanteissa Kakkuapaja ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle.