INFO


HOX! KAKKUAPAJAN KOTILEIPOMON TOIMINTA LAKKAA 31.12.2022. TÄHÄN SAAKKA TILAUKSIA JOULUKUUN AJALLE VOI TEHDÄ IHAN NORMAALISTI.

TILAUKSEN NOUTAMINEN

Tilaukset maksetaan noudettaessa joko käteisellä tai pankkikortilla. Pankkikorttia käytettäessä laskutetaan maksutapalisä 1€. Muistathan käteisellä maksaessasi tasarahan. Annan kuitin maksun yhteydessä. Yritysasiakkaille myös laskutusmahdollisuus voi onnistua, kysythän tästä erikseen tilauksen yhteydessä.

Tuotteet ovat noudettavissa kotileipomostani Limingan Okkosenrannasta sovittuna aikana, osoitteesta Kurjenjalka 4. Helpoin tapa löytää perille on kirjoittaa Google Maps-sovellukseen: Kotileipomo Kakkuapaja, jolloin Maps ohjaa sinut suoraan pihaan.

Navigaattori ei aina löydä Kurjenjalka 4 -osoitetta, tai saattaa ehdottaa virheellisesti Limingan keskustaa, joten jos sovelluksesi ei jostain syystä löydä Kakkuapajan kotileipomoa, löydät perille näillä ohjeilla:

Navigoi Ojanperänkankaan koulua kohti. Käänny ennen koulua Okkosenrannan suuntaan kyltin mukaisesti. Tie kulkee aluksi Raahentien suuntaisesti, mutta kaartuu kohta vasemmalle. Aja 1-2 kilometriä kunnes vasemmalle kääntyy Kurjenkello -niminen tie. Käänny sinne. Tulet liikenneympyrään, josta vasemmalle kääntyy Kurjenjalka. Käännyttyäsi sinne näet toisena vasemmalla valkoisen puutalon, numero 4.

Tuotteet hyväksytetään noudettaessa asiakkaalla, ja tämän jälkeen palautukset eivät ole mahdollisia.


KAKKUJEN KULJETUS

Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla, paitsi siinä tapauksessa jos ostat kuljetuksen. 

Kakut tulee kuljettaa suorassa esim. peräkontissa tai lattiatilassa, ei auton penkillä. Myöskään kakun sylissä pitämistä ei suositella, koska ihmisen lämpö lämmittää kakkua, ja kakkuun voi tulla helpommin vaurioita kuin sen ollessa tasaisella alustalla. Siirräthän kakun auton peräkonttiin/lattialle niin, että kakku pysyy koko ajan suorassa. Kakun mennessä kallelleen koristeet saattavat tipahtaa tai siirtyä vääriin paikkoihin, sekä kakku voi keikahtaa laatikon reunoja vasten ja vaurioitua.

Suosittelen ajamaan kohtuullista nopeutta, koska se auttaa välttämään äkkinäisiä käännöksiä ja äkkijarrutuksia, joiden aikana kakku saattaa vaurioitua. Ajathan kakkua kyydittäessäsi varoen hidasteiden ja töyssyjen yli.

Kesäisin kakkujen kuljetus vaatii erityistä huomiota, ettei kylmäketju katkea kuljetusmatkan aikana. Ilmoitathan tilatessasi, kuinka pitkän matkan aiot kakkua kuljettaa, niin voin antaa asianmukaiset ohjeet kylmäketjun säilyttämiseksi. Kukaan ei varmasti halua, että kakku lämpenee matkalla, aiheuttaen vieraille mahdollisesti vatsavaivoja tai jopa ruokamyrkytyksen. Kakun lämpeneminen yleensä myös vaurioittaa kakun ulkonäköä.

Korvausta vastaan voin myös kuljettaa tuotteet suoraan kotiisi Limingan ja Kempeleen alueella. Kuljetuksen hinta on 10-30€. Kuljetusmahdollisuus on kuitenkin rajallinen, eikä aina käytettävissä. Kannattaa mainita kuljetustoiveesta heti tilauksen teon yhteydessä, niin tarkistan, onnistuuko se.


TILAUKSEN TEKEMINEN

Tietäessäsi päivän, jolloin tarvitset kakkuja tai muita leipomotuotteita, kannattaa tehdä varaus heti. Jos ajankohtaan on yli 2kk, tilauksesta tehdään alustava varaus, joka varmistetaan n.2kk ennen juhlien ajankohtaa. Otan silloin itse yhteyttä sinuun.
Tilauksen tarkkaa sisältöä voidaan tarkentaa myöhemmin, kunhan kerrot varauksen yhteydessä arviosi juhlien vierasmäärästä ja tilaamiesi kakkujen lukumäärän. Osa viikonlopuista voi olla täynnä jo kuukautta, pariakin aiemmin, joten kannattaa varmistaa oma paikkasi ajoissa. Arkitilaukset onnistuvat yleensä nopeammalla aikataululla kuin viikonlopun tilaukset.

Sunnuntaisin leipomolla ei tehdä tilauksia. Sunnuntaijuhlien tuotteet noudetaan lauantain puolella, ja tuotteiden päällystys ja koristeet mietitään sen mukaan, että ne pysyvät hyvänä tarjoiluun saakka. Kermakakut suositellaan noudettavaksi samana päivänä, kuin ne tarjoillaan. Kakun täyte saattaa yön aikana päästää väriä kermaan.

Ilmoitathan seuraavat asiat tilausta tehdessäsi: kakun koko (henkilömäärä), mahdolliset täytetoiveet, ruoka-aine -allergiat ja -rajoitteet, koristelutoiveet sekä ajankohta milloin kakku noudettaisiin (mielellään juhlapäivänä tai edellisenä päivänä). Halutessasi liitä mukaan kuva kakun koristelusta. Kakun hinta määräytyy kakun koon, raaka-aineiden ja kakun tekoon käytettävän ajan perusteella.

Huomioithan, että pelkät kyselyt eivät ole varauksia.

Valmistan myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös maitotuotteita, viljoja ja pähkinää. Valmiissa tuotteessa voi olla jäämiä niistä.


TUOTTEIDEN PAKASTAMINEN

Lähtökohtaisesti en suosittele tekemieni tuotteiden pakastamista. Osa tuotteisiin käytetyistä raaka-aineista, esim.marjat, saattavat olla pakastemarjoja, ja tällöin osa tuotteesta on jo kertaalleen pakastettu. Useat pakastamiset lisäävät mm. ruokamyrkytyksen riskiä. Kaikki tuotteet eivät myöskään makunsa ja rakenteensa puolesta kestä pakastamista.

Halutessasi tilata tuotteita pakastamista varten, muista mainita tästä jo tilatessasi, niin voimme yhdessä keskustella, miten saisimme aikaan mahdollisimman hyvin pakastamisen kestävän tuotteen. Kaikkien tuotteiden kohdalla pakastaminen ei kuitenkaan ole mahdollista.


TILAUKSEN PERUUNTUMINEN

Tilauksen peruuttaminen ilman kuluja onnistuu vielä 10 vuorokautta ennen sovittua noutoa. Tätä myöhemmissä peruutuksissa asiakkaalta laskutetaan jo hankittujen tarvikkeiden hinta ja kohtuullinen korvaus jo tehdystä mahdollisesta työstä tilausta varten.

Jos Kakkuapaja joutuu perumaan tilauksen pakottavista syistä (esim.sairastapaus), peruuntumisesta ilmoitetaan heti kun se on mahdollista. Tällaisissa tilanteissa Kakkuapaja ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle.

Luo kotisivut ilmaiseksi!