INFO

TILAUKSEN NOUTAMINEN

Tilaukset maksetaan noudettaessa joko käteisellä tai pankkikortilla. Pankkikorttia käytettäessä laskutetaan maksutapalisä 1€. Muistathan käteisellä maksaessasi tasarahan. Annan kuitin maksun yhteydessä. 

Tuotteet ovat noudettavissa kotileipomostani Limingan Okkosenrannasta sovittuna aikana, osoitteesta Kurjenjalka 4. Navigaattori ei aina löydä osoitetta, tai saattaa ehdottaa virheellisesti Limingan keskustaa, joten löydät perille näillä ohjeilla:

Navigoi Ojanperänkankaan koulua kohti. Käänny ennen koulua Okkosenrannan suuntaan kyltin mukaisesti. Tie kulkee aluksi Raahentien suuntaisesti, mutta kaartuu kohta vasemmalle. Aja 1-2 kilometriä kunnes vasemmalle kääntyy Kurjenkello -niminen tie. Käänny sinne. Tulet liikenneympyrään, josta vasemmalle kääntyy Kurjenjalka. Käännyttyäsi sinne näet toisena vasemmalla valkoisen puutalon, numero 4.

Tuotteet hyväksytetään noudettaessa asiakkaalla, ja tämän jälkeen palautukset eivät ole mahdollisia.

KAKKUJEN KULJETUS

Vastuu tuotteen kuljetuksesta on asiakkaalla, paitsi siinä tapauksessa jos ostat kuljetuksen. 

Kakut tulee kuljettaa suorassa esim. peräkontissa tai lattiatilassa, ei auton penkillä. Myöskään kakun sylissä pitämistä ei suositella, koska ihmisen lämpö lämmittää kakkua, ja kakkuun voi tulla helpommin vaurioita kuin sen ollessa tasaisella alustalla. Siirräthän kakun auton peräkonttiin/lattialle niin, että kakku pysyy koko ajan suorassa. Kakun mennessä kallelleen koristeet saattavat tipahtaa tai siirtyä vääriin paikkoihin, sekä kakku voi keikahtaa laatikon reunoja vasten ja vaurioitua.

Suosittelen ajamaan kohtuullista nopeutta, koska se auttaa välttämään äkkinäisiä käännöksiä ja äkkijarrutuksia, joiden aikana kakku saattaa vaurioitua. Ajathan kakkua kyydittäessäsi varoen hidasteiden ja töyssyjen yli.

Korvausta vastaan voin myös kuljettaa tuotteet suoraan kotiisi Limingan, Kempeleen ja Oulun alueella. Kuljetuksen hinta on 10-30€.

TILAUKSEN TEKEMINEN

Kaikki tuotteet leivotaan käsityönä alusta loppuun.

Ilmoitathan seuraavat asiat tilausta tehdessäsi: kakun koko (henkilömäärä), mahdolliset pohja-, täyte- ja kuorrutetoiveet, ruoka-aine -allergiat ja -rajoitteet, koristelutoiveet sekä ajankohta milloin kakku noudettaisiin (mielellään juhlapäivänä tai edellisenä päivänä). Halutessasi liitä mukaan kuva kakun koristelusta. Kakun hinta määräytyy kakun koon, raaka-aineiden ja kakun tekoon käytettävän ajan perusteella.

Huomioithan, että pelkät kyselyt eivät ole varauksia.

Valmistan myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös maitotuotteita, viljoja ja pähkinää. Valmiissa tuotteessa voi olla jäämiä niistä.

TILAUKSEN PERUUNTUMINEN

Tilauksen peruuttaminen ilman kuluja onnistuu vielä 10 vuorokautta ennen sovittua noutoa. Tätä myöhemmissä peruutuksissa asiakkaalta laskutetaan jo hankittujen tarvikkeiden hinta. Jos Kakkuapaja joutuu perumaan tilauksen pakottavista syistä (esim.sairastapaus), peruuntumisesta ilmoitetaan heti kun se on mahdollista. Tällaisissa tilanteissa Kakkuapaja ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle.